Ляшко наодинці зі своїм заступником розважається в Таїланді: як головний радикал відпочиває з другом Юрієм Сухіним (Відео)

Лідер радикалів проводить канікули в Таїланді зі своїм замом Юрієм Сухіним.

95_main

Олег Ляшко разом зі своїм заступником в РПЛ Юрієм Сухіним проведуть 10 днів на тайському острові Пукет – квитки на літак обійшлися лідеру радикалів та його супутнику в понад 200 тис. гривень.

Про це повідомляє “Страна”, зазначаючи, що політики вилетіли в Таїланд з Відня в ніч з 2 на 3 січня, куди прибули напередодні з Києва, а повернуться 12 січня.

При цьому підкреслюється: це не перший спільний відпочинок Ляшка та його зама по партії – влітку 2015 року вони літали на італійський острів Капрі. Тоді ЗМІ писали, що політики зупинились вони в готелі Capri Tiberio Palacе, номер в якому коштував до 3,5 тис. євро на добу.
Крім того, наголошується: Сухін “є не дише кумом та однопартійцем, а й сусідом Ляшка – вони знімають поруч будинки в Конча-Заспі”.

Разом з тим, підкреслимо: згідно з українським законодавством, витрати, які перевищують 50 мінімальних зарплат (з нового року це 175 тис. гривень – ред.) посадовці та нардепи зобов’язані задекларувати в системі е-декларацій протягом 10 днів після їх здійснення.
І хоча сама по собі вартість квитків не підпадає під це обмеження, “є ще проживання, а на початку січня готелі високого класу на Пукеті коштують від 300 доларів за номер на добу і вище,а з огляду на, що в Таїланді Ляшко і його товариш пробудуть 10 днів, загальна сума проживання і перельоту в перевищуватиме 175 тис. гривень за людину”.

Наразі ж в системі е-декларацій ніяких відомостей від Ляшка щодо цих витрат не з’явилось.