Чоловік Олени Мозгової потужним вокалом розвернув 4 суддівські крісла на шоу “Голос країни 9″(відео)

20 січня стартував дев’ятий сезон вокального проекту “Голос країни”. Останнім в перший день “сліпих прослуховувань” на сцену вийшов співак, відомий як Володимир Ткаченко, пише “Лайм”.

Виконання однієї з пісень мюзиклу “The Greatest Showman” розвернуло до артиста крісла всіх зіркових тренерів. Однак головне здивування викликала не сама поява виконавця на шоу, а інша новина: артиста тепер звуть David Axelrod (Девід Аксельрод).

Девід своїм наставником вибрав Тіну Кароль.

“Я чула найгучніші оплески за весь цей вечір – і вони були адресовані тобі. Нам потрібні люди, які вражають. Я реально хотіла б, щоб ти прийшов в мою команду. Це було б благословенням для мене.



Ти талант!” – зазначила артистка.

Володимир Ткаченко здивував українців: співак, який одружився з продюсером Оленою Мозговою, обрав для себе творчий псевдонім Девід Аксельрод. За словами його зіркової дружини, саме це ім’я тепер внесено до паспорта артиста.

“Після сольного концерту в Палаці “Україна “я вирішив взяти паузу, щоб вирішити, яким шляхом йти далі. За цей час я зрозумів: я дуже змінився як зовні, так і внутрішньо. Саме з цим ім’ям і прізвищем я відчуваю себе комфортно; так мене звуть і по документах. Axelrod – це прізвище мого дідуся, який мене, власне, виховав. Що ж стосується самих змін… Не потрібно боятися починати все спочатку. Це – єдина можливість удосконалюватися і знайти себе в цьому житті”, – прокоментував співак.

Джерело.