Навколо Зеленського та 1+1 розгорається скандал: слова не співпадають

На телеканалі 1+1 спростували слова зірки “Кварталу 95” Володмира Зеленського щодо технічної помилки.

Раніше комік Володимир Зеленський зробив припущення, що його заяву про намір балотування в президенти показали замість традиційного новорічного виступу президента України Петра Порошенка через невідому «технічну помилку».

“Давайте я поясню, як насправді це все відбувалося. Звісно ж, у мене була тактика заявити про свої наміри під час високого рівня телеперегляду нашої програми, оскільки у нас договір з “1+1″, що ми виходимо у цей час… До привітання президента це не мало жодного відношення”, — уточнив він в інтерв’ю.

“Це взагалі не до мене. Ми віддаємо “касету”. Усередині цієї “касети” було зашите моє привітання. Якщо ви звернете увагу, вивчіть, а телевізійники — професіонали, вони швидко зрозуміють, що запис цього звернення був не під час зйомок “Вечірнього кварталу”, а під час мого фінального концерту 28 грудня у Черкасах.



Після концерту, вночі, коли люди вже вийшли, ми все записали просто там, — розповів кандидат у президенти.

Зеленський стверджує, що його звернення мало бути сюрпризом, тому на телеканалі не знали, що саме в ньому.

Але керівник департаменту маркетингових комунікацій «1+1 медіа» Світлана Павелецька відповіла на це, що у новорічну ніч в ефірі телеканалу «1+1» не було ніяких технічних помилок.

«Я не можу прокоментувати слова Володимира, але можу запевнити, що в період 31 грудня – 1 січня у нас не було жодних технічних помилок. Продукти виходили відповідно до запланованої раніше ефірної сітки», – розказала Світлана.

Олександр Ткаченко, генеральний директор «1+1 медіа», ще на початку січня назвавши зустріч Нового року після привітання президента «совковим рудиментом»:

«Усе, що ми робимо, якраз і покликано показати можливість і альтернативної точки зору. Власне, й історія про Зеленського в новорічну ніч також про це».

У новорічну ніч на телеканалі «1+1» показали звернення Володимира Зеленського, в якому той заявив, що буде брати участь у виборах голови держави. Традиційне звернення президента України вийшло в ефір на цьому каналі вже після виступу коміка у 2019 році.

Джерело.