Відома тернопільська блогерка розповіла, як ледь не попала на 1000 доларів через власну асистентку

Інстаблогерка Тетяна Пренткович розповіла, як випадково погодилась на лекцію, за яку їй мали заплатити 1 долар, заміть 1000.

Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram.

” Запросили мене як спікера на один бізнес форум!) все гарно! цікаві колеги! безліч гостей) столиця, запитали за гонорар, мій асистент не думаючи написала 1$ (малося на увазі 1 тис $)! організатор все погодила, оплатили, і ми такі чекаємо надходження коштів… день, другий, третій! нема. Вже і афішу зробили, готуємося до виступу! дату забронювали! іншим відмовляємо! думаю, що одягну… і вирішую перевірити ще раз надходження за то число. Знаходимо суму 28 грн 75 коп, не 28 тис, а просто 28 грн.

І тут все стало на свої місця!) годинна лекція про бізнес за 1 долар, навіть на бензин не хватить, я б з радістю виступала безкоштовно, та у звязку з браком часу, зараз це нереально. Висновок, писати суми прописом, не дарма це роблять у важливих документах! і уточнювати всі деталі завчасно!) хай ця ситуація буде для нас усіх уроком і не залишить неприємного післясмаку.

І так, краще вчитися на чужих помилках, драматичності ситуації додало те, що й подругу мою запрошували туди, але не погодили бюджет на її гонорар, оперуючи це фразою «ми не платимо спікерам»! а я ж то їй вже розповіла, що чекаю від них гроші за свій спіч і уявіть нашу реакцію, коли мені приходить 28 грн і 75 копійок”, — написала дівчина.

Джерело.