Зрада ні до чого: повідомили реальні причини розлучення Лорак

В мережі оприлюднили повний текст судового рішення про розлучення співачки Ані Лорак з Муратом Налчаджиоглу. У ньому йдеться, що публічна зрада чоловіка могла не бути причиною гучного розриву.

Так, в документі зазначено, що тривалий час шлюб Кароліни (справжнє ім’я Лорак) і Мурата “носив формальний характер” і примирення не було можливим. Текст опублікований на сайті Єдиного державного реєстру судових рішень.

Подаючи позов у справі про розлучення в суд, Лорак зазначила, що подружнє життя у них з Муратом не склалася через те, що відсутні спільні погляди на сімейне життя, а довіра, почуття любові і поваги втрачені. Крім того, співачка додала, що вони близько 2 років не проживають однією сім’єю, тому шлюбні відносини припинені.

Адвокат Ані Лорак в суді просив задовольнити позов виконавиці і розірвати шлюб. Офіційний представник Мурата Налчаджиоглу при цьому не заперечував. В результаті суд прийняв відповідне рішення.

“Шлюб між сторонами носить формальний характер, збереження їх сім’ї неможливе, а тому є всі підстави для розірвання шлюбу, оскільки подальше спільне життя подружжя і збереження шлюбу буде суперечити їх інтересам та інтересам їхньої дитини”.