Бездиханне тіло висіло на високовольтній вишці: на Харківщині школярка покінчила з життям

27 лютого у Куп’янському районі відбулась страшна трагедія – 17-річна дівчина покінчила життя самогубством. Про це повідомили в поліції Харківської області.

Повідомлення в поліцію надійшло від місцевого мешканця, який вигулював собаку поряд із річкою. Чоловік побачив на високовольтній вишці тіло людини.

За адресою працівники поліції виявили тіло повішеної дівчини. Неподалік знаходилися зошити на ім’я та прізвище школярки одного із коледжів Куп’янського району. Померлою виявилася 17-річна мешканка Куп’янського району. Попередньо, вона покінчила життя самогубством.

Правоохоронці з’ясували, що 26 лютого на заняттях в коледжі дівчинці стало зле.



Їй запропонували викликати карету швидкої медичної допомоги, але вона відмовилася та самовільно покинула аудиторію навчального закладу. Вдома дівчина не з’явилася. Наступного дня її знайшли у зашморгу.

Як з’ясувала поліція, раніше дівчина неодноразово залишала місце свого мешкання. Її знайомі чули від неї наміри покінчити із життям.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України з приміткою “самогубство”. Зараз встановлюються всі обставини трагедії.

Джерело.