Гороскоп для кожного на 2017 рік: Вогненний Півень прокукурікав!

Як тобі вже відомо, рік 2017 за східним календарем буде перебувати під впливом Червоного Півня, а значить, від його вогняної вдачі варто очікувати чимало несподіванок, які так чи інакше торкнуться всіх знаків зодіаку.

b0b4ac642978d68b016cc4aa0a963412

Астрологи кажуть, що вплив червоної птиці ми зможемо відчути сповна вже навесні.

Говорячи про несподіванки, ми не маємо на увазі, що трапиться щось неприємне, адже сюрпризи бувають і позитивними! Головне, що потрібно робити в цьому році, – філософськи ставитися до всіх змін. А ще не варто метушитися, краще уважно придивитися до нових можливостей. Ось невеликий прогноз для всіх знаків зодіаку.

Овен

Похожее изображение

Для Овнів 2017 обіцяє бути досить насиченим, відбудеться багато цікавого. Якщо тобі вдалося впоратися з усіма потрясіннями року Мавпи, то Півень обов’язково це врахує. Для перевтілень відкриті всі шляхи, так що можеш почати зі своїх шкідливих звичок, від яких саме час позбутися. Вогняний Півень на твоєму боці, так що постарайся його не розчарувати!

Телець

Картинки по запросу бык

Цей знак буде користуватися заступництвом Півня, а значить, удача буде супроводжувати всі 365 днів.



Вигідні пропозиції, нові знайомства, і навіть в любові господар року зможе підкинути парочку приємних сюрпризів. Звичайно ж, не варто забувати про те, що навіть просування по службі може бути дещо стомлюючим – сходинок в кар’єрних сходах предостатньо!

Близнюки

Картинки по запросу близнецы

Якщо ти належиш до цього знаку зодіаку, значить, прийдеш Вогненному Півневі до душі. Він допоможе тобі успішно завершити всі справи, які залишилися з минулого року, і почати багатообіцяючі нові. А ще господар року дозволить тобі як слід попустувати. Хоча, як нам здається, він вже встиг тобі на це натякнути!

Рак

Картинки по запросу рак

Раки можуть відчути деякий смуток через те, що 2016-й іде. Однак Півень обіцяв доглядати за тобою, а значить, ти будеш перебувати під його опікою і захистом весь рік. Якщо, звичайно, ти справжній Рак. Загалом, хвилюватися не варто, є час подумати над майбутнім і насолодитися стабільністю, Півень не дасть тебе скривдити. Всі насущні проблеми теж вирішить за тебе.

 

Лев

Картинки по запросу лев

Левам продовжує таланити і в цьому році, оскільки вони теж є представниками вогненної стихії. Словом, запасайся терпінням і витримкою, бо удача не відстане від тебе ні на крок і буде настільки набридливою, що навіть захочеться від неї кудись втекти. Уявляєш, наскільки добре все буде?

Діва

Похожее изображение 

Діви повинні бути готові до того, що в рік Вогненного Півня їх очікують чудові подарунки долі: начальство змінить гнів на милість, підвищиться зарплата, а в родині навіть може статися поповнення! А ще готуйся до частих відряджень і вигідних угод, що також принесе тобі величезну користь!

 

Терези

Картинки по запросу весы

Терези  продовжать насолоджуватися життям і святами до самого кінця січня, проте в цей період Вогняний Півень остаточно увійде в свої права. Тому Терезам слід бути готовими до того, що, як то кажуть, пора і честь знати. Однак це не означає, що весь інший рік загрузне в рутині – тебе обов’язково чекає багато цікавого, так що нічого не бійся і сміливо йди вперед!

Скорпіон

Картинки по запросу скорпион

Скорпіончики в минулому році кусалися часто і ефективно, намагаючись відігнати від себе всіх тих, хто зазіхав на їхнє переконання і тіло, але тепер гостре жало можна заховати. Вогняний Півень позбавить тебе від більшості неприємностей, і часом тобі може бути навіть нудно. Так чи інакше, на початку року опіка Півня може викликати у тебе збентеження, але дуже скоро ти звикнеш і будеш використовувати удачу як щось саме собою зрозуміле.

 

Стрілець

Похожее изображение

Стрільці теж можуть перестати намазувати отрутою власні стріли. Взагалі, лук і сагайдак краще заховати – війна відійшла на другий план і битися точно немає з ким. Вогняний Півень бере над тобою шефство на цілий рік, так що розслабся і отримуй задоволення.

Козеріг

Картинки по запросу коз

Козеріжки з нетерпінням чекають 2017 року, оскільки все вказує на те, що цей період буде дуже успішним, продуктивним і прибутковим. Взагалі, господар року обожнює знаки землі, так що з ймовірністю 99,9% зробить так, щоб Козероги не відчували жодної потреби. В кінці січня ти відчуєш це в повній мірі.

Водолій

Картинки по запросу лить воду

Представники цього знака добре попрацювали в минулому році і намагалися бути слухняними, щоб не злити Мавпу. Однак настав час попрощатися з нею – тепер задавати тон буде Червоний Півень, а значить, і правила теж його. Втім, він досить консервативний і ображати тебе не стане, а якщо і будуть якісь зміни, то тільки приємні!

Риби

Картинки по запросу рыбы

У більшості Риб 2016 рік пройшов гладко і щасливо, однак боятися не варто: Півень подбає про тебе нітрохи не гірше. Так що геть сумніви, продовжуй і далі гратися в своє задоволення. Це означає, що про проблеми можна зовсім не думати, залишається тільки радіти життю!

Як бачиш, новий господар року налаштований доброзичливо, тому не варто його сердити. Врешті-решт він може боляче клюнути та прямо в тім’ячко! Просто насолоджуйся життям і новими можливостями. І обов’язково поділися своєю радістю з іншими!