Шестеро людей постраждали в ДТП на Тернопільщині

Три дорожньо-транспортних пригоди трапились в ніч з шостого на сьоме березня у Тернополі та області. У них шестеро людей потерпіли.

Напередодні, на вулиці Бродівська водій автомобіля ЗАЗ на пішохідному переході наїхав та збив сорокарічного чоловіка, – мешканця Тернополя, а саме вулиці Березова. Як розповідають медики швидкої допомоги, у потерпілого забої та травми середньої важкості, його госпіталізували у першу міську лікарню. Вже о 22-і годині на вулиці Текстильній ще одна аварія. На пішохідному переході збили двадцятирічного хлопця. Хлопця госпіталізували в обласну університетську лікарню з забоями та травмами середньої важкості.



І у Кренемецькому районі близько третьої години ночі двадцятирічний водій не справився з керуванням, автівка перекинулась. Потерпів сам водій та три його пасажирки – дівчата 16-ти,17-ти та 18-ти років. Усі вони з травмами середньої важкості та забоями госпіталізовані до Кременецької районної лікарні. Загалом за добу, що минула медики 356 разів виїжджали на виклики та госпіталізували дев’яносто п’ять пацієнтів.