Міс Всесвіт пішла з життя за день до 20-річчя: останні фото красуні вражають

У переможниці конкурсу для підлітків “Юна міс Всесвіт” Лотте Ван Дер Зеє зупинилося серце за день до ювілею. У мережі рясніють заголовки про трагічний відхід з життя юної красуні – колишньої переможниці конкурсу для підлітків “Юна міс Всесвіт” Лотте Ван Дер Зеє.

Відомо, що голландська модель пішла з життя 6 березня, вона перебувала в стані коми перед відходом.

Цьому передували трагічні події – у неї зупинилося серце, раптово, за день до її двадцятиріччя:

“Наша перлина, наше все, померла увечері в середу, 6 березня, о 22:47. Те, що нашій любої Лотте більше немає з нами, здається неправдою. Наші серця по-справжньому розбиті. Ми б хотіли подякувати вам усім за підтримку і душевні повідомлення “, – написали батьки моделі в її Instagram.

Відомо також, що за ніч до серцевого нападу Лотте була на вечірці разом з друзями. За словами рідних, додому вона повернулася “радісною і без будь-яких скарг на самопочуття”, але до сніданку дівчина вже не спустилася, і коли батьки зайшли в її кімнату, то виявили її в страшному стані.

У ЗМІ повідомляють, що мати дівчини при наданні екстреної допомоги на час змогла заново запустити серце дочки, в найближчій же лікарні – лікарі занурили Лотте в штучну кому.



Потім Ван Дер Зеє була переведена в спеціалізований медичний центр в Мюнхені. У неї діагностували крайню ступінь недостатності серця, в якій важливий орган уже не міг працювати без клінічного втручання і апаратів життєзабезпечення.

У соціальних мережах подейкують, що дівчина могла вживати наркотичні речовини, але ця інформація не підтверджена ні родичами, ні, в усякому разі на даний момент, медиками або правоохоронними органами.

Лотте Ван Дер Зеє в 2017 році отримала титул Юної Міс Всесвіт.

Джерело.