У Тернополі стартувала головна туристична подія року

Туроператори, керівники туристичних агенцій, туристично-інформаційних центрів, готельних господарств прибули з різних областей України до Тернополя для участі у Другому туристичному форумі.

 

 

– Сьогодні упродовж дня триватимуть дискусії, діалоги представників владних структур, бізнесу та туроператорів задля того, щоб обговорити можливі точки дотику у промоції туристичної привабливості того чи іншого регіону, Тернополя зокрема. Завтра учасники форму відвідають Зарваницький духовний центр, побувають з екскурсією у Бучачі, де триває реставрація міської ратуші зі скульптурами Іоана Пінзеля, всесвітньовідомого скульптора XVIII століття, – сказав один з організаторів, директор Тернопільського туристично-інформаційного центру Тарас Ковальчук.

За його словами, серед питань, які розглядатимуть учасники форуму, проблеми подієвого туризму, практика запровадження єдиного туристичного квитка на прикладі Кам’янець-Подільського державного історичного музею-заповідника, розвиток спортивного туризму, туристичної інфраструктури та нових технологій у ній, світова практика у туристичному маркуванні привабливих для туристів місць.

Джерело.