Чудотворна молитва до Богородиці, яка здатна змінити долю кожного, хто щиро нею буде молитись

“О, Пресвята Владичице Богородице! При Твоєму молитовному заступництві благаємо всеблагого Господа, аби Своєю силою і благодаттю Він пiдiняв нас iз глибини грiховної i визволив нас вiд наглої смeрти та вiд усякого зла.

 

 

Подав нам, Владичице, мир i здоров’я, i просвiтив наш розум та очi сердечнi на спасiння, i сподобив нас, грiшних рабiв Божих і дітей Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого, бо влада Його благословенна з Отцем i Пресвятим Його Духом. Амiнь.

Для Божого милосердя дверi через Твоє, благословенна Богородице, заступництво нехай будуть відчинені, щоб ми, на Бога твердо надiючись і покладаючись, не загинули, а вiд усякого лиха Господньою всемилістю визволилися. Бо у Пресвятій Тройці єси спасiння роду християнського.

Заступнице християн усердная, молитвенице до Творця надiйная, не вiдкинь молiння грiшникiв, але прийди швидше, як Благая, на помiч нам, що з вiрою через Тебе взиваємо до Господа: поспiши на молитву i скоро прийди на благання, бо Ти перед Господом заступаєшся завжди за тих, що Богові правдиво поклоняються та шанують і ублажають Тебе, Богородице.

Пiд Твою – Небесну милiсть Творця припадаємо, Богородице Дiво. Молитов наших в час журби не вiдкинь, але Божою всемогутністю з бiд визволяй нас, Єдина, Чиста i Благословенна. Пресвятая Богородице, Твоїм заступництвом перед Христом Господом нехай зцілені і спасенні будемо. Всi святi, молiть Бога за нас.

О, Пресвята Владичице Богородице! Ти – вища за всiх ангелiв i архангелiв i за все створiння чеснiша.



Ти – всемогутністю і благістю Божою помiчниця покривджених, зневiрених – надiя на Господа, убогих – заступниця перед Божественним Сином Твоїм, засмучених – утiха, зголоднiлих – кормителька, нагих – одiяння, недужих – Господнє зцiлення, грiшних – Христове спасiння, всiх християн – Небесна помiч i захист.

О, всемилостива Владичице, Дiво Богородице, згідно промислу Господнього і милiстю Твоєю спаси й помилуй i ризою Твоєю чесною захисти всiх правдивих християн. I ублагай, пречиста Владичице, Христа Бога нашого, щоб змiцнив Вiн нас силою Своєю з неба на невидимих i видимих ворогiв наших.

О, всемилостива Владичице Богородице! Христовою правдою пiднеси нас iз безоднi грiховної i визволи вiд голоду, мору, землетрусу й повенi, вогню й меча, вiд нападу ворожого та мiжусобицi, вiд наглої смeрти, вiд повiтря згубного, вiд пошести смeртоносної та вiд усякого лиха.

Подай, пречиста Владичице, мир i здоров’я рабам Божим і дітям Твоїм (iмена) i всiм правовірним християнам, i просвiти їм на спасiння розум та очi сердечнi, i сподоби нас, грiшних рабiв Божих і дітей Твоїх, Царства Сина Твого, Христа Бога нашого. Бо влада Його благословенна й препрославлена з Безпочатковим Його Отцем i Пресвятим, Благим i Животворчим Його Духом, нинi, i повсякчас, i на вiки вiкiв. Амiнь.

Джерело.