У Харкові громадянин Нігерії побив, зв’язав і пограбував 60-річну жінку-продавця

У Харкові поліцейські затримали 22-річного громадянина Нігерії, який є студентом одного з вузів міста, за підозрою у скоєнні розбійного нападу на продавця магазину.

Як повідомляє відділ комунікації Головного управління Нацполіції у Харківській області, інформація про те, що в приміщенні магазину по вул. Ахсарова невідомий скоїв розбійний напад на продавця, надійшла до чергової частини Шевченківського відділу поліції 3 квітня.

«60-річна потерпіла розповіла, що невідомий зайшов до приміщення магазину, де вона працює продавцем, та наніс їй декілька ударів по обличчю. Після чого зв’язав руки, ноги та заклеїв рот скотчем. Зловмисник забрав мобільний телефон, гроші з каси магазину в сумі близько 1000 гривень та втік у невідомому напрямку», – йдеться у повідомленні.

Після нападу жінку було доставлено до лікарні з ушкодженнями різного ступеня тяжкості. На даний час стан її здоров’я задовільний. Зазначається, що впродовж доби оперативники Шевченківського відділу поліції встановили особу та місце знаходження зловмисника.



Ним виявився 22-річний громадянин Нігерії, який є студентом 1-го курсу одного з вищих навчальних закладів Харкова. Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років. В даний час чоловікові оголошено про підозру у скоєнні злочину. Він затриманий в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та перебуває в ізоляторі тимчасового утримання.