“Не обійшлося без мату і образ”: Відому українську актрису затравили в Мережі за політичну позицію

Звичайний пост про дебати викликав шквал негативних коментарів, після чого вона змушена була видалити запис зі своєї стіни.

Актриса в інтерв’ю розповіла, що на тлі виборів суспільство сильно розкололося і перестало поважати думку один одного.

«Наше суспільство зійшло з розуму, нічого не можна сказати. Я просто запостила інформацію про дебати Зеленського і цього вистачило, щоб отримати порцію негативних коментарів. Я щиро вірю в найкраще для нашої країни і пишу цікаві речі, висловлюю свою думку, але це викликає нерозуміння і люди просто не поважають точку зору опонента », – заявила артистка.

Крім цього, Сумська розповіла, що вона написала всього лише кілька постів з цього приводу, де вона вирішила висловитися з приводу нових людей в політиці, проте підписники сприйняли її думки досить скептично і навіть агресивно.

«Згадували все що тільки можна згадати. Не обійшлося без мату і образ … Люди не стримуються у своїх висловлюваннях … Це ще раз підтверджує той факт, що наше суспільство розколоте. Ніхто не поважає чужу думку », – зазначила актриса.

При цьому вона додала, що сама по собі ідея провести дебати на стадіоні досить цікава. На питання про те, хотіла б Сумська сама провести такі дебати, вона сказала, що не змогла б цього зробити, тому що не настільки добре розбирається в політиці.

«Кожен повинен бути на своєму місці.



Але є винятки. Ось Зеленський – смілива людина, вирішив кинути виклик існуючій політичній системі … А тепер всім хочеться побачити його команду … Ми живемо в непростий час, на порозі історичної події. Тут або-або. Що ж, подивимося … Віримо в цивілізацію, креатив, втілення нових ідей і ніякої корупції », підсумувала Ольга Сумська.