4 найбільш черствих і бездушних знака Зодіаку

Деяких людей називають черствими. Одні набувають черствість з часом в якості захисту своєї надмірно вразливої натури, іншим з дитинства властива висока чутливість і співпереживання. У цьому огляді ми вирішили розібратися, вплив яких знаків Зодіаку може робити людину бездушною. Йтиметься, скоріше, про зовнішній прояв, так як почуття і душа є у кожного з нас – але не всі наважуються їх показувати.

 

 

Козеріг

Найбільш серйозний знак в астрології. Козеріг асоціюється з мудрістю, зрілістю – навіть в юності Козеріг може бути серйозним дорослим. Цей знак пов’язаний з важкою працею, витривалістю, терпінням, подоланням.



Він мислить глобально і діє неспішно. Навіть саме визначення Козерога символічно – дикий козел з риб’ячим хвостом, якому, ймовірно, дуже непросто стрибати по горах з такими даними.

Місяць, що відповідає в гороскопі за внутрішню чутливість людини, знаходиться в символічному вигнанні в цьому знаку. Зовні Козеріг може виглядати стриманим і сухим. Нерідко з-за сильного впливу цього знака у людини «кульгає» почуття гумору.

Але Козеріг такий не від того, що він зовсім нічого не відчуває і не ловить емоції оточуючих – просто у нього інші пріоритети, для яких потрібна сила і концентрація. А надмірна емоційність та відкритість в цьому випадку – трата енергії і часу.

Діва

Діва – це синонім інтелекту і контролю. А де править розум, там притихають почуття. Не те що б Діві невідома чутливість, просто їй набагато більш надійними здаються логіка та раціональність. Вона любить стабільність та обґрунтованість, а чуттєве сприйняття надто нестабільно і ірраціонально, щоб дати Діві які-небудь гарантії. Венера – планета, що відповідає в гороскопі за любов, симпатії і вираження почуттів у Діві в символічному падінні. Недарма Діву вважають сухою і дуже розсудливою.

Вона по-своєму виявляє ніжність: турботою, практичною допомогою, вірністю. Бажання бути зібраною і «тверезою» заважає їй зануритися в океан емоцій з головою і бути романтичною у класичному розумінні.

Водолій

Водолій любить дружити і спілкуватися. Він заводить стосунки, але «однією ногою», як правило, тримається на стороні. Водолія, як і Близнюків, складно назвати однозначно бездушним, але знову це той випадок, коли душевність має межу. І ця межа – дружба.

Прояв глибокої симпатії і прихильності для волелюбного і зануреного в свій неймовірний внутрішній світ Водолія – дуже серйозний крок, на який він вирішується далеко не відразу. Для тих, хто прагне зробити Водолія буквально своєю половинкою, можуть відкритися вельми несподівані грані цього знака, такі як поверховість, холодноватість, недоступність.

Близнюки

На перший погляд пустотливі Близнюки зовсім не здаються черствими і бездушними. Вони легкі на підйом, багато кажуть, жартують і сміються. Але на цьому все. Цей знак не відрізняється емоційною глибиною, якою можуть похвалитися, наприклад, водяні знаки. У Близнюків є своя межа, вони досить швидко досягають її при близьких відносинах.

Їм властиво сприймати багато речей поверхнево. Близнюки, як правило, не занурюються в емоції інших людей – вони і без цього занадто захоплені багатьма речами. Кількість в цьому випадку перевершує якість. Можливо, з легким і невимогливим партнером у Близнюків не виникне проблем, а ось для любителів глибоких почуттів і душевного єднання Близнюки – не самий підходящий варіант.

Джерело.