Попередньо всім обіцяв одружитись: Тернопільський депутат-сутенер заробляв на борделі зі школярками (фото 16+)

Останньою жертвою депутата-сутенера стала 15-річна школярка з міста Дубно, що на Рівненщині. Довірлива дівчина теж вислала чоловікові інтимні фото, а стати повією вона відмовилась.

10212849_ak

Депутат організував свій власний Інтернет-бордель у селі Почапинці, що на Тернопільщині. Майбутніми повіями ставали закохані у нього дівчата, яких чоловік знаходив у соціальних мережах. Своїм жертвам сутенер представлявся бізнесменом і казав, що хоче одружитися, передають Патріоти України із посиланням на 0352.ua.
«У зв’язку зі своєю зайнятістю останній просив дівчат про те, щоб вони скидали йому фото інтимного характеру для того, щоб він краще розгледів дівчину для відносин», – розповів старший оперуповноважений в Тернопільській області Олександр Буняк.

Коли чоловік отримував бажане фото, від ніжного романтика не лишалося й сліду. Натомість він погрожував оприлюднити інтимні світлини, а щоб цього не сталося, примушував довірливих дівчат займатися проституцією. Клієнтів для них так само шукав в Інтернеті.

«Кошти, які надходили, вони віддавали вказаному громадянину.



Година таких послуг коштувала від 600 до 1000 гривень. Надавали вказані послуги вони в готелях міста Тернопіль», – каже Олександр Буняк.

Останньою жертвою депутата-сутенера стала 15-річна школярка з міста Дубно, що на Рівненщині. Довірлива дівчина теж вислала чоловікові інтимні фото, а стати повією вона відмовилась. Як наслідок, її відверті фото одразу побачила вся школа.

10212935_dd0a87e17a419541eda19d897a38de76 10212935_6a1efc790c7148d073dd5fbdb53e04a4

«На сторінці в соціальній мережі з’явились фотографії оголеної учениці нашої школи. І ми почали говорити з нею. Вона сказала, що вона висилала ці фото чоловікові, який з нею познайомився», – говорить заступник директора школи №5 м. Дубно Оксана Мельник.

Поява фото інтимного характеру неповнолітньої дівчини спричинила у маленькому місті справжній скандал. Дівчина була змушена залишити школу, а її кривдником зайнялася поліція. Правоохоронцям відомі чотири його жертви. У Почапинцях, де жив і працював депутат, і досі не можуть повірити, що цей чоловік і є той самий інтернет-сутенер.

«Всі шоковані, бо він такий тихенький, скромний чоловік», – каже жителька села. Депутату інкримінують одразу 4 статті Кримінального кодексу України, тож чоловік може отримати до 10 років ув’язнення. Суд обрав йому запобіжний захід, і до завершення судового розгляду сутенер перебуватиме під цілодобовим домашнім арештом.

Джерело.