У Чернівцях після вибуху в гаражі трьох чоловіків доставлено до лікарні з опіками

Сьогодні о 04:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Чернівці. Про це УНН повідомили у прес-службі ДСНС.

“9 квітня о 04:30 до Служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу у місті Чернівці. На вул. Заводській горів гараж. На місце події направили черговий караул 3 державної пожежно-рятувальної частини міста Чернівці.

Прибувши до місця виклику, рятувальники встановили, що у момент виникнення пожежі всередині приміщення перебували троє чоловіків, 26, 29 і 30 років. У гаражі стався вибух, внаслідок якого всередині спалахнуло полум’я.



Вогонь охопив всю будівлю, площа пожежі склала 30 кв.м. Травмованих громадян відразу госпіталізували до лікарні швидкої медичної допомоги міста Чернівці. Двоє чоловіків із опіками обличчя, верхніх і нижніх кінцівок наразі знаходяться у реанімаційному відділенні, третій – із діагнозом опіки верхніх кінцівок перебуває в опіковому відділені лікарні. Пожежу ліквідували пожежно-рятувальні підрозділи. Вогонь знищив будівлю гаража. Попередня причина пожежі – необережне поводження з вогнем”, – повідомили у ДСНС.