“Одна в серце, три в живіт”: Під Києвом розстріляли відомого депутата

Чоловіком, якого застрелили в Фастові Київської області, виявився депутат Фастівської райради і директор фермерського господарства “Тризуб” 42-річний Олег Коломієць.

 

 

Про це дізналися журналісти з власних джерел. Коломійця вбили в ніч на 14 квітня на ганку 9-поверхового будинку по вул. Садова, де він проживав. У його квартиру на першому поверсі був окремий вхід.

За даними інсайдера, загиблий отримав чотири вогнепальні поранення: одне в серце і три в живіт. На місці виявили пістолетні гільзи, кілер з місця пригоди зник.

Поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство).



Всі обставини події встановлюються. Версії вбивства поліція не розголошує.

За даними, у загиблого раніше виникали конфліктні ситуації.

Відповідно до декларації за 2018 рік, на Олега Коломійця та його дружину Наталю оформлено п’ять приватних житлових будинків в місті Фастів і селах Михайлівка, Фастовець і Веприк, а також ряд земельних ділянок.

Крім того, у власності родини значиться сільськогосподарська техніка: трактори, вантажівки, комбайни. Фермерське господарство “Тризуб”, директором якого був Коломієць, розташоване в с. Веприк. Також чоловік був співзасновником ТОВ “Агродом Фортуна”, в якому мав третину.

У загиблого залишилася дружина, двоє синів і дочка.

Джерело.