У Чернівцях п’яний чоловік влаштував ДТП, постраждали двоє його дітей (фото, відео)

У Чернівцях нетверезий водій автомобіля Renault Kangoo допустив зіткнення з кросовером Renault Kadjar, внаслідок чого травмувалися двоє його дітей, які перебували у салоні.

Як повідомили у прес-службі патрульної поліції Чернівецької області, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні вранці. До правоохоронців близько 11.30 надійшло повідомлення про ДТП з потерпілими. «Прибувши на місце події, було встановлено, що відбулося зіткнення двох транспортних засобів – Renault Kangoo і Renault Kadjar. Водій Renault Kangoo перебував у стані сп’яніння. Він спочатку зник з місця ДТП, пізніше сам повернувся», – повідомили у поліції.

За інформацією правоохоронців, у цьому авто п’яний водій перевозив двох своїх дітей, їх госпіталізували. За попередньою інформацією, у дівчинки 2006 року народження забій коліна, а в хлопчика 2011 року народження – струс головного мозку, забійна гематома тім’яної ділянки голови. Раніше УНІАН повідомляв, що в Київській області депутат Яготинської міської ради у стані алкогольного сп’яніння скоїв дорожньо-транспортну пригоду, загинуло дві людини.