Радник голови ОДА озвучив страшні факти про здирництво в онкологічній лікарні

Володимир Кулак радник голови Тернопільської ОДА з питань медицини через лікарську халатність втратив сина, відстоює правду в судах, не так давно став радником Степана Барни з питань медицини, сьогодні на апаратній нараді озвучив страшні факти зловживань в онкологічній лікарні.

 

 

“До мене як до радника голови ОДА, звернулись пацієнти онкологічної лікарні, що з них в добровільно-примусовому порядку, з кожного пацієнта який поступає на операцію, крім самої плати за операцію!!!, додатково збираються кошти, а саме 2 500 гривень ніби на ремонт лікарні! Збирає стрілочник медсестра, з трактуванням;”Бо держава нас не фінансує, треба здавати!!!
Якщо б це була правда…, а реально на цю лікарню за останні роки вложено десятки мільйонів гривень, немає зовсім проблем з фінасуванням, маю всі цифри!!! ОСЬ ЧОМУ ЛЮДИ ТАК ГОЛОСУЮТЬ! ВЕДМЕЖА ПОСЛУГА! І ця ж медсестра, і ті пацієнти, потім голосують за клоунів, бо ж держава погана, бо влада злочинна й краде!!! А зло внизу, тут серед нас, шкодить, вбиває країну! Сумно!!!

..а в тій лікарні навіть в жіночки інваліда, забрали й не подивились може й останнє, правда надали знижку тисячу грн.. взявши 1500 грн, а ще там хто хоче лежати в реанімації, ліжко-місце 500 грн доба,, ноу-хау, стимул виздоровлювати пошвидше, бо родина може не витримати фіннавантаження. І оплативши ці всі побори, ти все одно можеш не дочекатися в палаті людяного відношення і будеш ходити зі штативом по коридору, щоб тобі відключили крапельницю, бо медсестра десь щезла, а коли ти її знайдеш почуєш відповідь, не подобається, йдіть в платну лікарню.. ніби в них безкоштовно.. на папері безкоштовно все в кишеню! Хіба такі будуть за медичну реформу?! Звичайно що ні! Вони навчились десятиліттями ловити рибу у мутній воді!” – пише Володимир Кулак

Джерело.