«Мого сина з автобусної зупинки забрали у військомат», – батько призовника з Борщева скаржиться на свавілля

У Борщеві стався дивний випадок. Батько призовника повідомляє, що його сина просто з автобусної станції забрали до військового комісаріату. Тоді з сином стояла мама. Рідні розповіли журналістам як все відбувалось, – пише Доба.

Історія, яку оприлюднив батько одного з юних хлопців, шокує.

— Мого сина, без повістки на автобусній зупинці у суботу в м.Борщеві підїхав бус з затемниними вікнами, вийшли 6 мордоворотів забрали сина і відвезли в Тернопіль у військомат. Решту видно на відео. Дуже цікаво звідки вони знали, що це призовник, Ф.І.П.



і що він стоїть на зупинці (біля дитсадіка), а перед цим він зустрів односельця, той запитав ти куди, та додому. І через 15 хв. вже іхав в іншому напрямку до обласного воєнкомату, без грошей і документів. Таке може бути тільки в нашій країні де ви самі відчуваєтє дію закону, а односельчани напено здогадались кого зустрів мій син, — написав Тимків Олександр.

Редакції “Звістки” вдалось поспілкуватись з рідними хлопця.

Так, за словами сестри, брат разом з мамою йшли на автобус додому, зустріли в місті знайомих, привітались і пішли далі. За кілька хвилин, коли вони очікували на автобусній зупинці, під’їхав автомобіль, з якого вийшли люди в цивільному. Спочатку підійшли до мами, а згодом, побачивши брата, обступили і забрали.

Як розповів батько, син уже у військовій частині 3008 Нацгвардії України, яка знаходиться у Вінниці. Також він побував у обласному військоматі, де більша частина призовників привезена таким самим чином. Хлопці сидять в шортах, в кімнатних тапочках.