“Я тебе люблю” від тернополян у півфіналі нацвідбору Євробачення

За право представляти Україну поборються Арсен Мірзоян, Міла Нітіч, Віталій Козловський, AGHIAZMA, «Сальто Назад», Green Grey, ROZHDEN, Vivienne Mort, «Пающіє труси», Анастасія Прудіус, TAYANNA, DETACH, O.Torvald, ILLARIA, KADNAY, Рома Веремейчик і група LUMIERE, MamaRika, Laliko, MELOVIN, LETAY, Panivalkova, С.К.А.Й., Monochromea та KUZNETSOV.

naz

 

Нагадаємо, тернопільський рок-гурт СКАЙ  нещодавно презентував
новий трек “Я тебе люблю”. З композицією музиканти боротимуться за право представляти Україну на конкурсі “Євробачення 2017”.

Слова і музику пісні “Я тебе люблю” написав безпосередньо Олег Собчук (англійська версія “All my love for you”, автор слів Джон Хілл), аранжування, виконання та запис були зроблені в повному складі групи СКАЙ на київській студії “Істок”, бек-вокал української версії – Даша Мінєєва.

Запис англійського вокалу здійснювався в перервах між виступами в одній з кращих студій Чикаго “Pressure Studio” під керівництвом американського продюсера-музиканта Джона Хілла і саунд-продюсера Слави Макаркіна (Slamak Production).

“Над цією піснею ми працювали близько року і з самого початку ми знали, що така пісня створена саме для” Євробачення “. Спеціально для неї Артем Рощенко написав партитури, і ми записали справжній симфонічний оркестр. Це були просто фантастичні відчуття. Останні півроку ми займалися її підготовкою, поєднуючи з випуском нового альбому і нашим туром по Америці. У роботі над піснею ми задіяли дуже велику кількість музикантів і саунд-продюсерів з різних країн. Ми врахували різні світові музичні тенденції, тому сподіваємося бути почутими не тільки в Україні, але і у всьому світі”, – коментує Олег Собчук.

Джерело.