“Він наша опора, не уявляємо життя, якщо із ним щось станеться”: у батька дев’яти дітей виявили рак

Багатодітну сім’ю Задойоних із Тернополя спіткала біда. У батька дев’яти дітей Андрія виявили страшну недугу. Діагноз 53-річного чоловіка – рак прямої кишки з метастазами. На дороговартісну операцію коштів у сім’ї немає. Зараз людям потрібна фінансова підтримка.

Про сім’ю Наталії Задойоної ми розповідали у інтерв’ю “У мене дев’ять дітей, і я кожного обіймаю»: Наталя Задойона про щастя та проблеми багатодітних сімей” напередодні Дня матері. Ще тоді жінка поділилась, що у її чоловіка – підозра на важку хворобу.



Кілька тижнів тому діагноз підтвердили у Львові. – Насправді дуже важко говорити про це, – розповідає пані Наталя. – Ми до останнього вірили, що попередній діагноз не підтвердять. Але зараз нам треба боротися, бо я не можу уявити життя без чоловіка. Він – це наша опора, наша підтримка у всьому. Пані Наталія розповідає, що зараз сім’ї дуже важко, але оптимізму не втрачають, бо чоловік для них всіх завжди був підтримкою. А зараз підтримки потребує він сам. На діагностику сім’я вже витратила усі заощадження. Зараз допомоги потребують і дев’ятеро дітей, адже до точного діагнозу чоловік відмовлявся покинути роботу, бо був єдиним, хто забезпечує сім’ю. – Я вже витратила всі свої сили, – каже Наталя Задойона. – Ми самі не впораємося. Діти у мами в селі, а я весь час з чоловіком. Ми просимо небайдужих підтримати нас, бо зараз для нас дуже складний час. Я не втрачаю віри, що з Божою допомогою і допомогою людей ми впораємось. До кінця місяця Андрія Задойоного мають перевести у Львівську клініку. Там на нього чекає променеве опромінення та оперативне втручання, що коштує приблизно 280 тис. гривень. Далі ж на чоловіка чекає довга реабілітація. Не будьмо байдужими до чужого горя. Допоможемо Андрію Задойоному повернутись до сім’ї.

Довідка: Ви можете допомогти Андрію Задойоному, перерахувавши кошти на карту. Номер рахунку ПриватБанк: 5168 7573 9373 1163 Наталя Задойона Тел. 067-260-24-63