Савченко ніколи не сиділа в російській в’язниці: Лозовий викрив спектакль Кремля (відео)

Є всі підстави вважати, що нардеп Надія Савченко насправді не сиділа в російській в’язниці. Її висновок – лише спектакль, який зрежисували в Москві. Про це повідомив депутат Радикальної партії Андрій Лозовий в Facebook.

228767

“Вони, на жаль, змогли нас обдурити і нашими ж руками зробити з неї героїню-мученицю. Щоб тепер вона доносила ті тези, які їй диктує її куратор Медведчук і його кремлівські господарі”, – написав Лозовий.

Нардеп навів кілька аргументів на користь своїх слів.

“Зверніть увагу на її колір шкіри після нібито виходу з в’язниці. Будь-яка людина, яка перебувала за гратами, підтвердить вам, що таким природним і здоровим він бути не може в принципі. Людина, яка сидить навіть у відносно нормальних умовах, все одно недоотримує сонячного світла і відповідно вітамін Е.



В результаті шкіра стає патологічно блідою – і проходить це досить довго “, – зазначив він.

Також Лозового насторожила трансляція судових засідань, які давали можливість показати Савченко як героїчну мученицю.

“Що стосується інших ув’язнених Кремля – проводити трансляцію ніхто не дозволяв. Хтось бачив трансляції судів над Миколою Карпюком, Стасом Кліхом, Олегом Сенцової, Олександром Кольченко та іншими?” – Поцікавився нардеп.

Він додав, що відео з камери – не аргумент, адже такий ролик можна зняти за годину.

“Думаю, її тримали десь в санаторії або на конспіративній квартирі ФСБ і просто привозили на суди, щоб виконувати дії цієї вистави і героїзувати Надію Савченко в очах української та міжнародної спільноти. Тепер – продовження театральної постановки. Надія зриває маску і переконує світ в тому, що війна на Донбасі – це внутрішній конфлікт, а не російська агресія проти України. а це головна теза московської пропаганди на інформаційному фронті “, – підкреслив Лозовий.

Джерело.