Гопко заявила про тиск з боку Садового та розчарування у «Самопомочі»

Нардеп Ганна Гопко сподівалась, що на базі «Самопомочі» зробиться платформа, де інші люди зможуть об’єднатися, і це стане реально новою силою. Але, на жаль, так не склалося

gopko_nova_krov_zik_1.

Про це нардеп розповіла в ефірі програми «Нова кров» на телеканалі ZIK 22 січня.

«Мені здавалося, що потім на базі цієї політичної сили зробиться платформа, де інші люди зможуть об’єднатися, і це стане реально новою силою. Але, на жаль, так не склалося», – згадує Гопко.

Із «Самопомочі», впевнена нардеп, її виключили через принципову позицію: «Хотіли Гєллєра, Хомутинніка, Ківалова і Яценка зробити першими заступниками голів комітетів. Я сказала, тільки через мій труп ці люди стануть першими заступниками! Люди, які голосували за закони 16 січня, які причетні до розкрадання бюджетів, до руйнування судової гілки влади, бюджету і так далі, не займуть позицій перших заступників голів топ ключових комітетів!».

gopko_nova_krov_zik_2

Після цього й почався на неї тиск, пригадує Гопко, й ні від кого іншого, як від лідера «Самопомочі» – Андрія Садового.

«Я йому сказала, що зараз зроблю публічну заяву, що для мене є лише Бог, Україна і моя родина авторитетом. Хто б не дзвонив і не казав, я від свого не відступлюся».

«Я думаю, що вже десь тоді всім стало зрозуміло, що Гопко не є в команді Садового, і що їм треба шукати більш лояльних людей, з якими вони зможуть грати їхню партійну гру»,– додає Гопко.

Джерело.