Тернопільські водії нахабніють на очах: паркують авто у парку (Фото)

Прикрий випадок трапився учора, 4 вересня, у парку ім. Тараса Шевченка неподалік Надставної церкви. Дві іномарки, залишені на пішохідній зоні, перегородили собою прохід.

 

20160905-6

Свідком інциденту став тернополянин, що  опублікував світлини та  розповів про це у спільноті в соцмережі.

  • «04.09.2016 Близько 16:31 год. йшли з колегою по набережній ставу в сторону парку Топільче,на виході з набережної ( біля надставної церкві ) побачили не приємну картину,а саме,як два водії перегородили своїми авто пішохідну зону ( порушення ПДР,навмисне перешкоджання в пересуванні пішохідною зоною ). Викликали патрульних,які досить швидко приїхали. Вони також побачили правопорушення зі сторони цих водіїв ( авто на фото ) ,і зафіксували порушення.



    Викликали евакуатор»
    , – йдеться у дописі

20160905-5

Автор також зазначає, що за його спостереженнями, велосипедисти відстоюють своє законне право їздити велодоріжкою, тоді як пішоходи мирно терплять нахабних водії, щ о паркують авто абиде.

  •  «Вчора навіть була ситуація,саме в той момент як на місці були патрульні. Коли жінка з дитиною обходила припарковані авто,і була змушена вийти на вилосипедну зону,то велосипедист ледь не наїхав на неї», – додав тернополянин.
 джерело http://www.topnews.in.ua/