Шокуюча правда про випадок із тернополянкою, яку начебто загризли пси-людожери (Відео, Фото)

“Ми навідувалися на хутір Шаварівку, де стався трагічний випадок з літньою жінкою. З’ясувалися цікаві подробиці. Там живе 12 собак, з них 8 сучок, половина з яких вагітна”, – розповідають волонтери у спільноті “Ноїв ковчег”, – пише Тернопіль Наживо.

 

1481650144--priroda--14816278730101-jpg

Отож, волонтери розповідають:

“Собачок, окрім покійноі бабусі, доглядає іі син, пан Ігор. Він на велосипеді приїжає їх годувати два рази в день. Собак ім підкидали, а люди дуже сердечні і вигнати бідолаг не наважувалися. Чоловік дуже плаче і побивається за своєю мамою(

А тепер головне.



Ніхто нікого не загриз. Жінка померла від серцевого нападу, голову ніхто не відгризав, а було покусане обличчя. Чоловік пішов шукати маму ще вночі, знайшов в 4 ранку. Біля неї сиділи собачки, так як охороняли(

Виникає питання – навіщо було брехати і роздувати таку ненависть до собак?

Ми, пересічні люди, з’ясували все за день, а наша жовта містечкова преса мусолила брехню цілий тиждень. Мерзенно. Кинули тінь і на бідного чоловіка, адже в соцмережах з нього зробили вбивцю.

Шановні кореспонденти! Справа вашоі честі – написати правду. Можете звернутися до нас – відвеземо на місце подіі, познайомимо з паном Ігорем, покажемо собак-“людоідів”.

Тепер звертаємося до небайдужих. Ми хочемо простерилізувати вісім собачок, які там живуть. Також,може хтось захоче допомагати з харчуванням пану Ігору, адже він збирає картон, щоб іх прогодувати(“, – додають вони”.

На офіційному сайті ГУ НП у Тернопільській області позиція така:
Тіло матері, 1932 року народження, знайшов тернополянин на хуторі Шаварівка, в районі лісопосадки села Петриків, у понеділок, 16 січня, близько 7:20. На місце події він одразу викликав правоохоронців. За словами чоловіка, його матір мешкає у Тернополі на вулиці Карпенка.

На хутір старенька ходила практично щодня годувати своїх собак, що живуть там на дачі. 15 січня тернополянка також пішла туди, але додому не повернулася. Тому син пішов шукати матір наступного дня вранці.

Підходячи до села, на лісовій дорозі він побачив тіло без голови, за зовнішніми ознаками схоже на його матір.

При попередньому огляді слідчі встановили, що на жінку, скоріш за все, напали собаки, бо навкруги багато слідів лап

Тварини згризли голову та кисть руки загиблої. Що сталося насправді та остаточні причини смерті тернополянки встановить експертиза. При попередньому огляді судмедексперт встановив, що можливо жінка спочатку замерзла, а вже потім її знайшли собаки. Подія внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 115 частина 1 ККУ. Перекваліфіковано як нещасний випадок.

Джерело: Тернопіль Наживо