Тернопільський професор розповів, яку правду приховують місцеві ріелтори

Геопатогенні зони землі – місця, де є напруженість електромагнітного поля, досліджує доктор біологічних наук Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Олег Покотило. За допомогою приладу «Вега-2» знаходить приміщення, де люди можуть хворіти через енергетичний вплив землі. Трапляються цілі під’їзди, де є хворі на онкологію, гіпертонію чи цукровий діабет. Вчений запропонував свої послуги ріелторам, – пише ПРОте. 

993593_1403679936511998_1893515507_n IMG_4015

–  Сказав, щоб прийшли з покупцями квартири і поміряли б, наскільки чиста вона енергетично. – розповідає Олег Степанович. – Ріелтори відповіли, що їм головне – продати квартиру.



Якщо житло людям сподобається, а сказати, що тут є якась зона – це їх відштовхне. Я зрозумів, що можу набути багато ворогів. Бо говориш людям правду. Коли хтось купуватиме квартиру і мене покличе, тоді можу посваритися з ріелторами,  з господарями чи будівельниками.

Професор каже, що люди інтуїтивно відчувають місце, коли купують житло. Але не всі прислухаються до себе.

– Не треба дивитися на колір стін, на інтер’єр. – Продовжує він. – Все можна змінити. Варто прислухатися до свого тіла – мені тут добре, я тут хочу бути? Все-таки ми відчуваємо, хоч це дуже тонко. У деяких помешканнях є певні фантоми. Висять хмари в якихось місцях в повітрі. Там відбувся викид негативної енергії. Чи сварка, чи бійка, чи прокльони, чи якесь травмування, навіть вбивство.

Олег Покотило пояснює, що наша планета  має свою енергію. Вона у вигляді сітки навколо землі.

– Сітку дослідив доктор Хартман і тому її назвали сіткою Хартмана. – пояснює. – Це перпендикуляри шириною – метр, довжиною – два. Ширина найменшої смуги приблизно 30 сантиметрів. Небезпечними є місця перехрестя тої сітки.  Коли лінії пересікаються, утворюється широкий стовп – «зона Крона». Так звані зуби дракона. У Китаї так називають. У такому місці не можна ставити ліжко.  Не варто там бути більше двох годин.  Невідомо звідки та енергія йде – з ядра, з мантії безкінечно в космос.

Десь 80 відсотків, що нас оточує – невидима природа. Навколо – хвилі з різним діапазоном, частотою і силою. Вони можуть бути сантиметровими, десятисантиметровими, метровими і навіть кілометровими. А ще є хвилі сучасної техніки.

Раджу людям вдома робити перестановку, коли заміряю у них «зону Крона». Перебування у ній  призводить до порушення обміну речовин. Це гіпертонія, цукровий діабет. Якщо на тому місці бути роками, наслідок – онкологія.

Олег Степанович каже, що у Тернополі є «зони Крона». Але повідомляє не про всі.

– Особливо зле, де був комбайновий завод. – продовжує –

Там широка негативна зона – майже кілометрова. Виробництво могло би бути, бо люди рухаються і йдуть потім звідти. А жити там неможливо.

Наші предки не будували житла так, як зараз, паралельно і перпендикулярно. Хати у селах  розміщувалися хаотично. Вулиці були кривими. Перед тим, як ставити хату, проводили обряди визначення місця. Люди  це знали. Нині купили ділянку і яка там енергетична забрудненість – не цікавляться.

Професор визначив, де енергія землі має позитивний вплив на людину.

– Є місця сили. – розповідає. – Гора Богит в Гусятинському районі. Це колишнє капище волхвів. Там добра вода і унікальна енергія. Я брав з джерел воду, міряв її енергетично, визначав фізико-хімічний склад. Ще одне позитивне місце – зона Почаєва і Кременець. Хоча через політичні впливи там вже багато і негативу. Це є протиріччям до істини. Але треба туди йти і не зважати.

Ходив з приладом по Карпатах. Татарів вимірював, Яремче, Ворохту, біля Говерли був. Там нема тих широких зон. В горах йдуть дощі, багато води. Треба подорожувати і багато бути біля води. Ми розвіюємо негатив. І вода дає енергію. Або змити. Кажуть: подорожньому ноги помити. Це не просто так. Змити енергію і очиститись.  Ті, хто часто подорожують, здоровіші. Вони позитивно заряджені, бо візуалізація світу дає їм ту добру енергію.

Найкращий стан для людини – це обнуління. Коли позбуваємося думок, справ, сказаного, почутого за якийсь період.  Людина очищається від енергії, що назбирала. Вийде з церкви, наприклад, їй має бути легко. Відбулося справжнє обнуління, очищення.

Вчений переконаний, що думки – теж енергія.

– Думка – миттєва, для неї немає меж. – говорить. – Зараз це вивчається під грифом секретно. Думки – найсильніші хвилі, які йдуть.

Науковець вимірює і частоту людини

– Прилад дозволяє виміряти біоенергію. – тримає прилад біля своєї долоні. – Наскільки велика в людини аура, її енергетичне поле. Ліва і права половини тіла в жінок і чоловіків мають протилежні заряди. В чоловіка права сторона – плюс, а в жінки – мінус. Ліва – навпаки. Не знаю, чому так. Ще це досліджую.

Кожна наша емоція теж має свою частоту, свої вібрації. Страх, боязнь, образа.  На енергетичному рівні словом можна лікувати хвороби. Але це майбутнє. Є ще прокльони. Це енергія, яка відправлена. Вони мають силу. Але важливо вміти не сприймати.

Почав вловлювати той момент, коли випадково приходить думка про іншу людину. А це не випадково. В даний момент та людина думає про мене. Це легко перевірити мобільним телефоном. Між людьми є спорідненості на тонкому рівні. Спочатку спілкуються енергетичні тіла. Не фізичні. В кожного різна частота. Якщо частота підходить, вона накладається. Явище резонансу. Як хвилі. Людям добре, їм легко спілкуватися. Навіть доходить до того, що їм не треба розмовляти.