У ТРЦ «Подоляни» фахівці центру зайнятості пропонували роботу

Фахівці Тернопільського міськрайонного центру зайнятості інформували населення про наявні вакансії у ТРЦ «Подоляни» (м. Тернопіль). Інформаційні матеріали були розміщені у фойє торговельно-розважального центру. Захід відбувся в другій половині дня, аби якомога більше відвідувачів дізналися про можливості працевлаштування.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Люди підходили до спеціалістів ТМРЦЗ, переглядали паспорти підприємств. Шукали роботу не лише для себе, але й для рідних, близьких, знайомих. Підходили також роботодавці, цікавились, чи є серед зареєстрованих безробітних, зокрема, лікарі сімейної медицини.

Громадянам центр зайнятості пропонував вакансії економістів, продавців-консультантів, адміністраторів, інженерів, юристів.



Відвідувачі «Подолян» розпитували про вакансії водіїв, столярів, охоронників, завідувача складу, столяра, бухгалтера, провізора тощо. Перевага надавалась пропозиціям роботи з високим рівнем оплати.

Загалом тернополянам було видано більше 50 скерувань до 24 роботодавців.

Центр зайнятості висловлює вдячність керівництву Тернопільської обласної організації роботодавців та ТРЦ «Подоляни» за співпрацю і надану можливість у проведенні заходу.

Джерело.