Тернопіль очікує на підприємницьку революцію

Тернопіль – місто революції

ternopil-city

Тернопіль, мабуть, стане першим містом в Україні, де відбудеться революція, яка повинна докорінно змінити й покращити дохід коштів до місцевого бюджету. «Підприємці мають працювати, а не «вибивати» дозволи» – наголошує один з жителів міста. Міський голова активно взявся за покращення умов праці для підприємців. На його думку, допомога підприємцям є єдиною зброєю, щоб наповнити місцевий бюджет.

Маргарет Тетчер колись промовила одну досить цікаву фразу, що «державних грошей» немає. Є гроші людей, що сплачують податки й громадян, – говорить міський голова. Підприємці сплачують гроші, що є основою для бюджету.



Якщо розглянути структуру, організацію бюджету, то побачимо, що частина коштів – фінанси, які оплатили підприємці. Тому більше динамічних, підприємств! Більше надходжень в місцевий бюджет! І більше праці для людей!

Відомо, що міський голова організував проект, щоб спростити затяжну процедуру відновлення угод про оренду землі. Так сотні підприємців зможуть з легкістю поновити свої угоди, не витрачаючи на це величезну кількість часу і не збираючи рішення депутатської сесії. Так можна усунути зайву корупцію та бюрократію. Відтепер місто є партнером кожного підприємця, що дасть йому змогу спокійно працювати. Такий процес вигідний і для Тернополя. Мерія сприятиме діяльності підприємців. В подальших планах місто хоче зменшити кількість податків для підприємців, оскільки вони й так вкладають кошти у розбудову міста та на створення нових проектів і робочих місць.

Також важливо і те, що планують зменшити кількість пайових часток. А отже, на побудову, наприклад, якогось цеху, підприємець витрачатиме значно менше, в той час як місто отримуватиме більше. Місцеві жителі хочуть, щоб Тернопіль став столицею підприємництва. «І ми готові все для цього зробити», – зазначає міський житель Сергій.

джерело http://www.vsemisto-te.info/