Скандал у Тернополі: до міста їде “фейковий” DZIDZIO?

Фанати у захваті – до Тернополя їде DZIDZIO. В метушні вони біжать за білетами, та, як виявляється, насправді це не DZIDZIO прямує до Файного, а його “прототип” DZIDZ’OFF.

dzidzo

До Тернополя DZIDZ’OFF планує завітати 2 жовтня. Білети коштують в районі ста гривень + “бонус” – діти до шести років можуть потрапити на концерт безкоштовно.

Та, чи вдасться виступити новоспеченій “зірці” у Тернополі?

Нагадаємо, популярний український гурт DZIDZIO має намір звернутися до суду з позовом проти свого колишнього учасника Олега «Лесика» Турка, який створив новий гурт DZIDZ’OFF і активно концертує.

«DZIDZ’OFF – це двійники, які не мають свого пісенного репертуару, використовують образ DZIDZIO та його мегапопулярність, паразитують на чужій славі, примітивно переспівуючи без будь-якого дозволу пісенний репертуар, що їм не належить», – йдеться в офіційній заяві DZIDZIO, поширеній 9 вересня.

Менеджери DZIDZIO стверджують, що усі права на пісні на образ DZIDZIO належать ТОВ «Мейсон ентертеймент». Проте, за даними аналітичної платформи YouControl, 25% ТОВ «Мейсон ентертеймент» досі належать Олегові Турку. Ще 25% має Михайло «Дзідзьо» Хома, який разом з «Лесиком» створив DZIDZIO у 2009 році. Решта 50% належать бізнесменові Андрію Безуху.

джерело http://ternopil.te.ua/