Чому п’яним чоловікам подобаються абсолютно всі жінки: таємницю розкрито!

«Некрасивих жінок не буває, буває мало горілки!» – впевнений, з цією тезою ти стикався неодноразово і навіть деколи замислювався, чому так.
Ясна річ, що це пов’язано з алкогольним сп’янінням, але як саме це працює? А давай спробуємо розібратися, раптом отримана інформація допоможе тобі в наступний раз, скажімо, почекати з вибором?

d0c0df83633baa6b0a243e27548f9c7c

1 (3)

Давай для початку зайдемо з боку науки і дізнаємося, що робить з тобою алкоголь, якого ти вже добряче прийняв на груди. Досить 1-2 проміле, щоб порушити крихку рівноваги між процесами гальмування і збудження, які півгодини тому регулював твій тверезий мозок. Загалом, твої «гальма» більше не гальма і «море стає зовсім по коліно».Отже, почуття небезпеки придушене, розрізняти красу облич ти не здатен, інформація змазується, ти сміливий і рішучий, а тому, побачивши спокусливі обриси спідниці міні, негайно вирушаєш зізнаватися в любові і пропонувати руку і серце першій-ліпшій жінці! Розумні, але не дуже «симетричні» дівчата, будь впевнений, із задоволенням запишуть твоє зізнання на телефон. І все інше теж!Ну як, впізнав себе? Або подібних випадків в твоєму житті ще не бувало? Візьми до уваги той факт, що алкоголь не тільки шкідливий, але і запросто міняє реальну картину світу. Пам’ятай – нетверезі люди часто скоюють злочини, часом важкі, так що будь акуратний і не псуй нікому життя. І так, ще одне: «симетричні» дівчата часто п’яних не дуже полюбляють…

Джерело.