Тарас Юрик: «Ми вважаємо Тернопільщину духовним серцем України»

Презентація краю «Благословенне Тернопілля», яка проходила 14 лютого в Українському домі у Києві, зібрала людей для обміну думками і обговорення спільних перспектив. Про це заявив народний депутат України Тарас Юрик.

1484227472--lyudi-solidarnist--yurik-jpg

«Прекрасний захід, бачимо величезну кількість наших тернополян. Тернополян, які проживають зараз на території Тернопільської області, але є й величезна кількість тих тернополян, які колись виїхали, покинули межі нашого благословенного краю і на сьогоднішній день досягнули великих успіхів в інших містах, в інших країнах» – заявив Тарас Юрик.

Народний депутат також підкреслив, що подібні заходи варто проводити щороку для того, щоб тернополяни трималися разом. «Тернопіль він нагадує… навіть сам вигляд Тернопільської області нагадує серце. І справді ми вважаємо Тернопільщину духовним серцем України. І вірю в те, що Тернопільська область обов’язково буде в епіцентрі усіх патріотичних, національних процесів, які будуть розвиватися в нашій країні.



І Тернопіль обов’язково буде центром не лише туристичним. Я впевнений, що і економічним. І в усіх сенсах він буде розвиватися максимально швидко» – додав Тарас Юрик.

Джерело.