Значення таємничого напису на стінах розшифрували правоохоронці

“Телеграф-сладості”. Такий напис на будівлях зустрічали, мабуть, багато тернополян. У різних частинах міста продовж останніх кількох місяців з’являлося це графіті. Ним зацікавилась поліція. Те, що з’ясувалося, виявилось справжнім шоком. Саме так група наркоторговців продавала свій товар жителям обласного центру.

Цілком відкрито рекламували наркотики, – а саме екстазі та амфетамін, – і брошурами та на власних інтернет-сайтх.Це був ретельно спланований «бізнес».



Навіть пропонували знижки. За грам екстезі вони просили 300 гривень, а за два – 550 гривень. Чим більше береш – тим дешевша ціна. Покупець заходив на сайт, замовляв продукт, оплачував і отримував інформацію про те, де забрати сировину.
Кілька місяців правоохоронці збирали докази. Були проведені обшуки, під час яких вилучили амфетамін, екстезі, марихуану, ваги, пакетики для пакування, рекламні брошури, більше двохсот тисяч гривень та бойову гранату РПГ-5.А 22 лютого затримали хлопців віком від 24 до 27 років, які розповсюджували рекламу та малювали оголошення на стінах, окремо працювали фасувальники. Наразі затримано чотирьох жителів Тернополя. Вирішується питання про обрання їм міри запобіжного заходу.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Джерело.