Путін погано закінчить – Кравчук

Президент Росії Володимир Путін хоче відновити царську імперію. Таку думку в програмі “Гордон” на телеканалі “112 Україна” висловив перший президент України Леонід Кравчук.

“Путін хоче відновити царську імперію – територіально, ментально і стати керівником імперії. Тому в нього амбіції йдуть дуже далеко і дуже високо, я думаю навіть більше можливостей”, – говорить Кравчук.

 

За його словами, президент РФ може закінчити погано, якщо не перестане примушувати сусідні країни підкорятися йому за допомогою сили.

“Якщо він (президент РФ Володимир Путін, – ред.) не зрозуміє, що Росія повинна ставитися до сусідів з повагою, якщо він буде змушувати сусідів підкорятися за допомогою сили і зброї, він закінчить погано”, – зазначив Кравчук.

Після Революції гідності у березні 2014 року Росія анексувала Крим. Влітку того ж року збройні сили РФ почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі. Росія постачає терористам ДНР і ЛНР озброєння та направляє на Донбас найманців і свої регулярні війська.

Джерело.