Як 21-річна жителька Заліщицького району організувала бордель і попалася поліції

Юна жителька Заліщицього району, якій лише 21 рік – додумалася організувати бордель. Вона навчалася в одному з училищ Тернополя, але згодом її відрахували. Тоді вирішила влаштувати «свій бізнес» – зайнятися проституцією. Дівчина винайняла двохкімнатну квартиру на вулиці Ломоносова, знайшла двох 20-річних сестер-близнючок із Лановецького району, які згодилися займатися проституцією, а сама займалася пошуком клієнтів.

За годину дівчата за сексуальні послуги заробляли від 800 до 1000 гривень, зверталися до них чоловіки різного віку. Сутенерка забирала 30% від доходів, а інколи плату приймала одягом відомих брендів.

Дві сестри ж, які розважали чоловіків за гроші – мають дітей – сину однієї із них – 4 роки, а дитині іншої – 9 місяців. І поки матері «були на роботі» – сутенерша з няньчила їх дітей у сусідній кімнаті.



Згодом одна з близнючок поїхала до Італії, залишивши сина сестрі.
Проте, «бізнес» розпусних жінок закінчився кримінальною справою. 27 лютого поліцейські із відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми впіймали сутенерку та її подругу, коли вони займалися своєю протизаконною справою.

«Під час санкціонованих обшуків у квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. Виявили правоохоронці і два пристрої для куріння марихуани. Наркотичну речовину, кажуть дівчата, споживали разом із клієнтами. Підозрювану затримали відповідно до статті 208 КПК. Їй інкримінують статтю 303 частина 2 ККУ – сутенерство або втягнення особи в заняття проституцією. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до семи років. Її подруга відповідатиме перед законом за статтею 181-1 КУпАП – заняття проституцією, що тягне за собою попередження або штраф від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян», – розповідає керівник відділу боротьби із злочинами, пов’язаними із торгівлею людьми ГУ НП в Тернопільській області Олександр Буняк.

 

Джерело.