Заліщанка організувала на квартирі у Тернополі бордель

21-річна жителька Заліщицького району навчалася в одному з училищ обласного центру, але була відрахована. Та рук не опустила – винайняла двокімнатну квартиру на Ломоносова й організувала «бізнес».

Сама шукала клієнтів. Оголошення розмістила в соцмережах. Охочі знайшлися швидко, з’явилися й постійні клієнти різного віку. Пслуги надавали дві сестри-близнючки з Лановеччини. Відомо, що в них обох є діти – 4-річний і 9-місячний хлопчики.



Поки мами «працювал», діти із сутенершою були в сусідній кімнаті. Згодом одна із сестер поїхала на заробітки в Італію.

Вартість послуг коливалася від 800 до 1000 гривень за годину. «Підприємець» забирала собі 30 відсотків від суми заробітків. Приймала оплату й одягом відомих брендів. Під час обшуку в квартирі вилучили близько 3500 гривень, мобільні телефони та сім-картки. Виявили і два пристрої для куріння марихуани. Наркотики вживали разом із клієнтами.
За сутенерство жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном від чотирьох до семи років. Її подрузі за заняття проституцією – попередження або штраф від п’яти до десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Джерело.