Злочинців, що пограбували пенсіонерку у Хоросткові, затримали

О десятій вечора до помешкання 61-річної пенсіонерки увірвалися троє невідомих у масках. Проникли всередину, знявши віконну шибу в гаражному приміщенні. Жінку зв’язали, обличчя накрили тканиною та почали вимагати гроші. Почали погрожувати, що обпечуть тіло гарячою праскою. Перелякана, розповіла, де сховок із грішми. Потім попросила води і звільнити їй руки.



Злочинці, вдоволені, що домоглися свого, виконали прохання. Поки бандити нишпорили у будинку, жінка встигла вибратися через вікно зі спальні та втекти до сусідки. Звідти зателефонувала внукові.


Грабіжників розшукали через декілька днів. Координатором банди був 43-річний тернополянин. Спільники – 43-річний львів’янин та 45-річний житель Черкас – кримінальники, що вийшли на волю за законом Савченко. Тріо саме планувало наступний злочин. Зловмисників затримали у Львові. У них вилучил речові докази, зокрема 9 з половиною тисяч євро з вкрадених 30 тисяч, 150 американських доларів з вкрадених 1,5 тисячі, мобільні телефони, антикварний годинник у вигляді підвіски та декілька пляшок елітного алкоголю, що належать потерпілій. А автівці, на якій пересувалися бандити, виявили сумки з одягом, масками та взуттям в яких ті були вдягнені під час нападу. Злочинці арештовані.

За матеріалами ГУ Національної поліції України в Тернопільській області

 

Джерело.