У 2017 році для українських чиновників закуплять елітного алкоголю на 1,5 млн гривень

У 2017 році для потреб високопоставлених чиновників України буде закуплено алкогольних напоїв на 1,5 мільйона гривень. Про це свідчать дані, оприлюднені в системі державних закупівель Prozorro, пише Радіо Свобода.


Советующую закупівлю буде здійснювати підприємство “Грант-Сервіс”. Ця компанія обслуговує Адміністрацію президента України, Кабінет Міністрів, Верховну Раду, Раду національної безпеки і оборони та інші органи влади.
У загальній складності для потреб українських державних службовців буде закуплено 14 тисяч 573 пляшки різноманітних алкогольних напоїв. Зокрема, в цей перелік входять коньяки категорії VSOP і віскі багаторічної витримки. При цьому дві пляшки Martell VSOP будуть придбані в сувенірній коробці. Крім цього, для потреб чиновників придбають 2,5 тисячі пляшок горілки “Старий Житомир оновлена”.



Найбільше для держслужбовців буде поставлено пляшок пива на суму в 50 тисяч гривень.
Як повідомляв MIGnews.com.ua раніше, 1 березня в Україні піднялася вартість алкогольної продукції. Про підвищення ціни на алкоголь було відомо ще з кінця минулого року, коли Верховна Рада проголосувала за постанову про підвищення акцизного збору на 20%.

Джерело.