Київські рейдери атакували аграрне підприємство з Тернопільщини

3 березня, на сесії Тернопільської обласної ради працівники на чолі з екс-директором Золотопотіцького підприємства влаштували пікет.

Учасників акції було близько 20. Спершу з плакатом «Вимагаємо об’єктивного розслідування рейдерського захоплення ПП «Золотопотіцьке» вони розташувалися у фойє обласної держадміністрації, а згодом перейшли до сесійної зали. На сесії також був присутній керівник ГУНП у Тернопільській області Олександр Богомол.

Нагадаємо, нещодавно суперечки щодо даного підприємства у Бучацькому району розгорілися між його власником та ймовірними покупцями. Причина конфлікту – підроблені документи та спроба незаконно провести інвентаризацію підприємства.

Як вдалося з’ясувати тоді правоохоронцям, які виїжджали на місце події, мешканець Бучацького району планував продати власне сільськогосподарське товариство, на що відгукнулися покупці з Києва. Утім, грошей не заплатили, а угоду купівлі-продажу – підробили. Коли власник намагався не впустити недобросовісних покупців на підприємство, які хотіли там провести інвентаризацію, зчинився конфлікт. Довелося викликати поліцію, яка запобігла силовому протистоянню.

Джерело.