Тернопільський актор, який ледь не вбив свого друга, сидітиме за гратами

Актору Тернопільського обласного академічного драматичного театру Віталію Зубченку, який минулого місяця ледь не позбавив життя свого друга по роботі, змінили запобіжний захід. На цьому наполіг прокурор.

Так, розглянувши апеляційну скаргу прокурора Тернопільської місцевої прокуратури, апеляційний суд скасував ухвалу сдідчого судді Тернопільського міськрайонного суду , за якою актору драмтеатру, підозрюваному у нанесенні тілесних ушкоджень світлотехніку обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту, пише Тернополяни.

“9 березня підозрюваному обрано новий запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення 60 000 грн. застави”, – йдеться в офіційному повідомленні.

По закінченні дійства актор Віталій Зубченко накинувся з ножем на співробітника театру, свого товариша, який працює там світлотехніком. 37-річний актор зловживав наркотиками та алкоголем, які, очевидно, і стали причиною такої його поведінки. На щастя, потерпілий вижив і проходить реабілітацію після тривалого перебування в реанімації.

Коли колеги по сцені почули, що Віталія Зубченка відпустили під домашній арешт, були не на жарт налякані, адже боялися, що він міг напасти і на них, адже неодноразово чули від нього погрози з натяком на фізичну розправу. І ось, апеляційну скаргу задоволили – агресивний вже екс-актор чекатиме на вирок суду за гратами.

Нагадаємо, що жахливий випадок трапився у лютому за кулісами театру після прем’єри вистави “Летюча миша”.

Джерело.