Тернопільська студентка, яка схожа на “Рапунцель”, бере участь у конкурсі краси.

У конкурсі краси ТНЕУ бере участь дівчина, у якої волосся ледь не до землі. Анжеліці Заянчуковській 19 років, навчається на другому курсі факультету економіки та управління в економічному університеті.

Найперше, що привертає увагу, – довге волосся, яке дівчина відрощує з самого дитинства, ще від півтора року. Ніколи не обрізала, тільки підрівнювала кінці.

— Інколи буває складно, але я звикла. Це моя “родзинка”, ним я відрізняюся від інших. У моїй родині всі жінки мають довге волосся, яке спадково перейшло мені.

Звична для красуні з довгим волоссям реакція людей, коли та проходить повз. Дуже часто її запитують чи не важко і як я доглядати.

– Бувало, фотографувалися зі мною.



Мене завжди порівнюють з “Рапунцель”. Малознайомі люди чомусь завжди пам’ятають моє ім’я.

Дівчина завжди весела, позитивна, бо вважає, що лише таким шляхом можна досягнути успіху. Близькі вважають Анжеліку впертою, але це її перевага. Вільний час вважає можливістю для саморозвитку.

За обранням СтудМіс слідкувала минулого року, а цього – наважилася сама спробувати себе. Дівчина вважає конкурс краси можливістю подолати власні комплекси й довести собі, що гідна перемоги.

— Участь у цьому заході стане своєрідним поштовхом для досягнення інших цілей. До того ж можна не лише продемонструвати себе та свої таланти, а й навчитись чогось нового та отримати досвід.

Анжеліка має талантів безліч: грає на фортепіано, малює, співає, тому їй важко навіть обрати один з них для презентації. Закінчила вісім класів музичної школи по класу фортепіано і неодноразово нагороджувалась грамотами та похвальними листами. Ходила також в танцювальну школу, де часто виступала на концертах. Захоплюються співом. Вокалом Анжеліка почала займається після хору в музичній школі, який був додатковою спеціальністю.

— Я дуже люблю музику. Це ще один щабель невеликої слави. На конкурсі співатиму, але разом зі співом гратиму на фортепіано.

Краса, за словами Анжеліки, не тільки чудовий зовнішній вигляд, але й вміння її правильно подати, показати свою чарівність, яка ховається в серці.

— Кожна дівчина красива по-своєму, але не кожна має почуття гумору.

З дитинства учасниця СтудМіс мріє навчитися їздити верхи. Хоче здійснити навколосвітню подорож і побувати в кожному куточку світу.

— Найбільше хочу відвідати Париж та відчути романтичну атмосферу Ейфелевої вежі.

Основним життєвим девізом є такі слова: “Роби сьогодні те, що інші не хочуть, завтра будеш жити так, як інші не можуть”.

Джерело.