«Правий Сектор» обіцяє вивести на чисту воду московських батюшок, які сіють розбрат і займаються розпустою

Голова Центрального Штабу НВР «Правий сектор» Василь Лабайчук на своїй сторінці у Facebook пообіцяв, що разом з побратимами зробить усе, аби викрити усі протиправні дії московських батюшок та вирвати з їх лап ще не одну українську громаду. Правосекторівець наголошує, що особи, які прикриваються священством і служать у Московському Патріархаті – насправді коять жахливі речі і цим лише доводять, що МП не може далі існувати.

Як приклад Василь Лабайчук наводить відеоматеріал про розпусне життя священика Московського Патріархату із Харківщини Олександра Каневського, який окрім того ще й є видавцем українофобської газети.

«Всі вже бачили репортаж про любителя повій з Московського патріархату

Все файно, але я б на місці журналістів вживав правильніший термін. Не “священик”, а “пропагандист ідей руского міра, що використовує для цього священство”. Задовго говорити, але відповідає істині.

В українофобській газеті, котру любитель повій зі своєю дружиною видавав, знайшов рекламу себе:) в додатку.

МП – при Союзі чекістська конторка, а нині особиста агіт-установа Путіна. Морального права існувати в Україні та називатись “Церквою” вона не має.

Обіцяю, що ми з побратимами зробимо все аби вивести їх на чисту воду та вирвемо з їх лап ще не одну українську громаду!», – зазначає Василь Лабайчук.

 

Джерело.