Кремль хоче розколоти Україну, – військовий експерт

Російська Федерація прагне захопити Україну повністю, а для цього їй необхідно розколоти її. Відтак, вже зараз практично у всіх регіонах нашої держави з’являються військові утворення, завданням яких є розхитування ситуації всередині країни.

Таку точку зору висловив військовий експерт та учасник АТО Юрій Колесников, зазначаючи, що будь-яке іноземне утворення із вираженою міліарною позицією є небезпечним для України.

««Російська Федерація працює на те, щоб розвалити Україну, поділити її на частини. І поляки зацікавлені у перспективі розвалу України. Маючи таких сусідів та неефективні спецслужби, існує постійна небезпека іноземного вторгнення в Україну», – повідомив військовий експерт у коментарі виданню «Вголос».

За його словами, Російська Федерація анексувала Кримі і по-суті не понесла жодних адекватних наслідків за свої незаконні дії. На даний момент РФ прагне знайти собі союзників у світі, щоб продовжити руйнувати Україну.

«Угоду про наші кордони уже грубо порушила Росія, анексувавши Крим. І зараз складається таке враження, що Росія шукає собі союзників», – додав він.

Колесников зазначає, що силові структури в Україні знають про такі наміри Росії, однак не роблять нічого, щоб завадити поплічникам Кремля.

« З огляду на те, що відбувається, структура, яка має захищати інтереси України, а це СБУ, робить усе, щоб не лише не завадити планам Росії – складається враження, що робиться усе, щоб їх реалізувати. Зрозумійте, парамілатрані іноземні організації завжди переходять у мілітарні формування», – підсумував військовий експерт.

Нагадаємо, раніше ІА «Грушевського,5» повідомляло, що Путін приречений на провал в Україні

Джерело.