Куценко втрачає свій трон!

Люди розповідають, що дивна, навіть безглузда подія сталася минулої ночі у «славнозвісному» перинатальному центрі «Мати і дитина» – пограбування. Але пограбування, ніби за сценарієм комедії: зникли сейфи не з грошима, а звичайними, для пересічної людини, документами. Але вони, ствержують працівники центру, далеко не прості для керівника, для самого Куценка.

Кажуть, що вночі з перинатального центру зникли три великі, важкі сейфи, в яких були установчі та бухгалтерські документи та печатка, а також звичайний робочий комп’ютер бухгалтера, хоча можна було поцупити ноутбук, який по логіці, значно цінніший.
Дуже дивно небайдужим тернополянам, що такий сценарій спрацював, адже у такому закладі цілодобово працює охорона та відео спостереження. Але, о диво, саме на момент «пограбування» ні охорони, ні ввімкнених камер не було.

Подейкують, що хиткий трон Наполеона практично падає, напевно тому Куценко в паніці перемудрував сам себе. Викрадення документів, які могли б довести корупційні схеми, доводять їх наявність. Занадто явно, занадто необдумано зробили це пограбування.



І зараз зрозуміло, на кому горить шапка, хто перший відреагував на цю подію і хто разом із Куценком замітає сліди – Василь Деревляний. Напевно, ваша пісня заспівана, панове!

 

Джерело.