Як батькам організувати дозвілля дітей у Тернополі?

Дозвілля відіграє важливу роль в житті кожної дитини, проте дитячий відпочинок необхідно вміти правильно та цікаво організовувати.

Батькам необхідно зрозуміти, що діти не можуть самі знаходити собі правильні та одночасно з цим корисні розваги. Це завдання лежить на плечах дорослих. Подбайте про те, щоб ваша дитина у вільний час завжди була зайнята чим-небудь цікавим для неї, але одночасно з цим і корисним для розвитку.

Танцювальний клуб «Альянс»

«Головна наша перевага – це 20-тирічний досвід роботи. Усі педагоги, які навчають дітей з вищою педагогічною освітою, в минулому танцюристи з Всеукраїнськими перемогами.

Для дітей у нас є окреме приміщення з усіма умовами. Наявність опалення тішить як батьків, так і дітей, адже тепло в будь-яку пору року. Це окремий зал, який знаходиться на вул.



Глибока 15. Цього року ми вперше відкриваємо групу, де зможуть займатися дітки віком від 3 до 4 років. Багато є бажаючих, які хочуть, щоб їхні діти танцювали, тому ми й відкриваємо групу Baby Dance.

Наші танцюристи є переможцями Чемпіонату України, Тернопільської області, постійні призери усіх Всеукраїнських конкурсів.

Хто хоче танцювати, тоді гайда до нас! У нашому танцювальному клубі зможе танцювати кожен. Якщо вам три рочки чи 33 приходьте до нас та танцюйте із задоволенням. Хочете підтримувати фігуру – займайся фітнесом разом з нами!»

Ольга Полигач – керівник танцювального клубу «Альянс»

 

Велоклуб «Золоті колеса»

«Заняття у нашому велоклубі безкоштовні, що є у наш час, погодьтеся, великою перевагою. З вихованцями клубу їздимо на усі планові змагання, де показуємо одні з найкращих результатів. Клуб повністю забезпечує своїх учасників велосипедами для занять, тому можна займатися будь-коли. Громадська організація «Тернопільський обласний осередок Федерації велосипедного спорту України» до якої входить наш велоклуб, підтримує нас матеріально, надає авто на виїзні змагання та заняття, за що ми їм щиро вдячні. Вихованці велоклубу приймаючи участь у змаганнях відвідали понад 30 країн світу включаючи й Європейські країни, Америку, Азію і Нову Зеландію. Двоє наших спортсменів отримують міську стипендію. Ще двоє обласну стипендію. Четверо учасників велоклубу «Золоті колеса» входять в Національну збірну команду України. Вони отримують зарплатню і займаються улюбленою справою. Тарас Шевчук − срібний призер чемпіонату Європи. І головна наша гордість – Роман Луцишин – переможець Кубка Світу. Ми пишаємося успіхами наших вихованців, які прославляють Тернопіль та Україну!

Запрошуємо у наш клуб на навчання дітей, які мріють займатися велоспортом. Якщо тобі від 10 до 14 років, тоді тобі до нас. У велоклубі «Золоті колеса» ти навчишся їздити на велосипеді, досягнеш висот та перемог на найпрестижніших змаганнях. Займатися велоспортом може кожен. Вага та ріст не мають значення!»

Володимир Павелко – старший тренер велоклубу «Золоті колеса»

Креативна студія «ІдеЯ»

«Центр розвитку «ІдеЯ» − це затишний, яскравий та дружній клуб, в якому займаються, розважаються, та дружать діти і дорослі.

На мікрорайоні «Аляска» ми одна така студія – це одна із наших переваг. Часто чула від людей, що незручно везти дитину на заняття в центр міста, тому я і вирішила відкрити для дітей таку креативну студію.

Дітки приходячи до нас можуть відпочити з користю. Батьки не мають причин, щоб хвилюватися, адже їхні діти в безпеці та під наглядом педагогів. Вихователі, які піклуються про дітей усі за освітою педагоги. Головна їхня перевага в тому, що вони не прив’язані до старих методів навчання.

Вашу дитину вчитимуть складним речам, але просто, цікаво, а головне – з творчим підходом! Домашніх завдань тут не буде.

Діткам дуже подобається вивчати англійську та іноземні мови, а також робити вироби власними руками.

Хочете, що ваша дитина розвивалася та вивчала цікаві речі, тоді креативна студія «ІдеЯ» − це найкращий вибір!»

Джерело.