9 квітня у Тернополі на «солодкій ярмарці» збиратимуть гроші на лікування автомайданівки Сюзанни Матійчик

9 квітня у Тернополі на Майдані Волі пройде «солодка ярмарка», під час якої збиратимуть гроші на лікування автомайданівки Сюзанни Матійчик. Про це на своїй сторінці у Facebook написала відома дизайнер та ініціатор збору коштів Оксана Бачинська:

«У кожного з нас є шанс врятувати молоду тернополянку. Головне захотіти. Біда, і потреба в підтримці, може прийти в кожну хату. Ми не маємо права відвернутися і сказати: «без нас впораються». Не впораються.



Просимо вас приєднатися до «Солодкого ярмарку». Його співорганізатор Оксана Бачинська. Пишіть їй в приват щодо участі. Мета цього благодійного ярмарку зібрати кошти на лікування Сюзани Матійчик! То ж пишіть в приват чи в обговоренні: хто може прийняти участь і чим допомогти. Задум, нагадаю, простий: 9 квітня на майдані Волі ми всі дружньо стаємо та продаємо солодощі та інші смаколики, які виготовляють чи то на підприємствах чи то самі вдома виготовили.
Умова одна: зібрані гроші йдуть на лікування Сюзани. Захід проводимо спільно з Автомайданом, Логістичним центром, волонтерами то ж організуємо і столи для продажу і покупців забезпечимо (тернополяни, ви ж прийдете, правда?). Кожен з нас і так жертвує та допомагає. А на «солодкому ярмарку» і дівчині на лікування допоможете і час з користю проведете. А якщо прийдете купити щось то й смаколиками запасетесь», – пише Оксана Бачинська.

Нагадаємо, у 28-річної автомайданівки Сюзанни Матійчик півроку тому виявили меланому, наразі дівчину лікують в Ізраїлі, на лікування потрібно ще чимало коштів, то ж усіх просять допомогти.

Джерело.