Якщо ваш чоловік має ці якості – не відпускайте його

Вступ до шлюбу – це не тільки одне з найрадісніших подій у житті жінки, але і одна з найвідповідальніших.
Тому перш ніж сказати «так», перевірте, чи відповідає обранець обов’язковому набору вимог, адже емоції не повинні заглушати доводи розуму.

Щоб допомогти в цьому питанні, ми пропонуємо вам разом дізнатися про 10 обов’язкових якостей гідного чоловіка, список з яких склала психолог Лорі Пітерс.

Він може розмовляти з вами про що завгодно, навіть на дуже складні теми

Якщо він уникає непростих розмов, забудьте про нього. Якщо ви мало спілкуєтеся або погано розумієте один одного, розчарування не уникнути. Життя підкидає нам різні труднощі, ніхто не хоче проходити їх поодинці. Ви разом саме для того, щоб підтримувати один одного і вирішувати проблеми спільно.

Він завжди поруч у складну хвилину

Якщо він зникає з поля зору або говорить, що потрібно відпочити один від одного, коли настають важкі часи, він не готовий для шлюбу. Якщо вам не подобається його поведінка під час подолання перешкод, поговоріть про це. Поведінка людей у ​​важких ситуаціях здатна сказати багато про їх характер.

У вас спільні погляди на головні життєві питання: секс, сім’я, гроші

Здорово, якщо ваші бажання збігаються.



А якщо ні, потрібно вміти приходити до компромісу, який влаштує вас обох. Якщо він не хоче це обговорювати або ви не можете прийти до спільного рішення зараз, подумайте, що буде далі. Важко думати про такі речі, коли ви любите чоловіка. Але в майбутньому вас потягне до того життя, яке вам визначене.

Він добре поводиться з жінками

Поспостерігайте, як він ставиться до інших жінок, як поводиться з матір’ю або сестрою. Подивіться, наскільки він добрий і поважний по відношенню до жінок в цілому. Тому що з вами він буде поводитися точнісінько як з ними.

Він готується до спільного майбутнього фінансово

Проблеми з грошима очолюють список причин, за якими пари розлучаються. Якщо у вас величезні статки або ви обидва зійшлися на тому, що він залишиться вдома з дитиною, а ви будете всіх забезпечувати, – немає проблем. В іншому випадку йому доведеться працювати. І якщо він з усією відповідальністю готується до цього і працює над цим – це ще одна галочка в списку вимог.

Він тримає свої обіцянки

Він каже «я приїду», а потім годинами не з’являється? Або «я все зроблю, не переживай»? Все це порожні обіцянки. Він повинен показувати як словами, так і діями, що ви і ваші відносини для нього на першому місці.

Він психічно стійкий

Очевидний пункт, але часом такі речі вислизають від нас. Людина, яка працює над собою і намагається стати кращою версією себе, яка визнає свої помилки і змінює поведінку, гідна поваги. Поруч з таким чоловіком захочеться бути разом і через 5, і через 10 років.

Його етичні та моральні цінності співпадають з вашими

Не обов’язково, щоб всі ваші переконання збігалися на 100%. Але принаймні ви повинні розділяти певні цінності, сходитися в питаннях моралі і етики. Досить імовірно, що він не зміниться, якщо сам цього не захоче. Ви виросли з певним набором стандартів, за якими живете. Як правило, їх не можна змінити. Якщо у вас різні переконання і він не готовий міняти свої, нічого не вийде.

Він допомагає вирішувати вам ваші проблеми

Допомагає завжди, а не тільки час від часу. Навіть якщо ви фізично далеко, він повинен переконатися, що з вами все в порядку. Однак не стискаючи палицю, якщо він зайнятий іншими зобов’язаннями, наприклад, роботою або дітьми. Ви повинні входити в двійку його головних пріоритетів. Якщо це не так, не виходьте за нього.

Він каже, що кохає вас і показує це

Якщо це не так – чи не миріться з цим і не вигадуйте виправдання. Якщо він зараз не може сказати 3 важливих слова і довести це своїми вчинками, уявіть, що буде далі. Надайте йому час і місце, щоб зробити це. А потім подивіться, чи підходите ви один одному.

Заміжжя – одне з найважливіших рішень у житті. Насправді ви вже знаєте, чи підходить він на роль чоловіка. Тільки вам вирішувати. Створюйте те життя, яке хочете. Любов перемагає все до тих пір, поки ви обоє готові продовжувати подорож разом.

Джерело.