Майже мільйон – на дорогу в нікуди

Понад 885 тис. грн виділила міськрада на нову “доріжку” в парку Шевченка.

 

Тернополяни припускають, що прокладають її до майбутнього готелю в цьому парку. В міськраді запевняють, що це – доріжка технічного призначення. Автор: Віталій Ониськів access_time 2 години тому more_horiz share 0 chat_bubble 0 visibility 81 Дорогу, яка наразі веде в нікуди, прокладають у парку Шевченка. Її роблять у рамках капітального ремонту входу у парк біля пам’ятника Степану Бандері. Загальна протяжність нової доріжки – близько 260 м.



Завширшки вона 3,5 м. З міського бюджету на неї виділили понад 885 тис. грн.
Будівництво цієї дороги викликало багато питань у тернополян. Адже у парковій зоні викорчували кущі, забрали дошку пошани, прогорнули місце для дороги. І практично за день встелили її бруківкою. Часто гуляю парком і була здивована тим, що робиться. Дорога виросла на очах! – каже тернополянка Марія Швець. – Перше, що спадає на думку, – це все не просто так. І розташування доріжки дивне. І проклали її чагарниками. Люди там ніколи не ходили і, напевне, ходити не будуть. А інші доріжки, якими всі гуляють, розбиті. На прокладання цієї дороги, згідно з проектно-кошторисною документацією, передбачили близько 885 тис. грн. До речі, за документами її ширина – 4,5 м. Насправді ж від бордюра до бордюра, як виміряв наш журналіст, – лише 3,5.
Куди подівся ще метр – судити не беремося. Варіантів два: або у вартості дороги врахований ще й метр обочини; або ж на цьому втраченому метрові хтось запланував трохи підзаробити.

Джерело.