Шевченко задоволений грою української збірної з Туреччиною

Головний тренер збірної України з футболу Андрій Шевченко задоволений грою команди в матчі відбору ЧС-2018 з Туреччиною, незважаючи на що мали місце недоробки.

“У першому таймі ми практично нічого не дали їм зробити, у нас було дуже багато моментів. Пропустили необов’язковий гол практично за хвилину до кінця першого тайму. У другому таймі, звичайно, кінцівка нам не вдалася. В останні 10 хвилин, я думаю, футболісти просто втомилися, а турки сконцентрувалися. Будемо працювати далі”, – сказав він під час післяматчевого флеш-інтерв’ю.

Шевченко зазначив, що збірна Туреччини провалила перший тайм, але зібралася в другому. “Це хороший суперник, і потрібно завжди бути на 100% сконцентрованими.



Якби не пропустили перший гол і пішли на перерву з рахунком 2:0, то турки, може бути, десь і опустили руки. Але за підтримки стадіону, після забитого гола вони піднеслися духом і забили нам гол, правда, з десь спірного пенальті”, – вказав він.

Головний тренер збірної України підкреслив, що його підопічні віддали всі сили і він задоволений грою команди. “Епізоди були дуже хороші. Якщо будемо і далі так грати, підтягнемо трохи слабкі сторони … В цілому, я задоволений грою команди, результатом, звичайно, після 2:0 – не зовсім”, – вважає він.

Шевченко зазначив, що в грі збірної він хоче бачити не “бий-біжи”, а комбінаційний футбол і бачить, що українські футболісти можуть в нього грати. “Може бути, не завжди, але це виходило, а значить ми на правильному шляху”, – сказав він.

Нагадаємо, вчора Україна зіграла з Туреччиною з рахунком 2:2.

Джерело https://day.kyiv.ua