“Голлівудський” порятунок: у Тернополі військовий кинувся у річку за дівчиною-потопельницею

Дівчина наважилась стрибнути через негаразди у родині та сварку з хлопцем.

У Тернополі військовий урятував дівчину-потопельницю. Молодший сержант став свідком спроби самогубства і, не вагаючись, стрибнув у річку, пише ТСН.

Військовий витягнув дівчину з води, надав їй першу допомогу і передав медикам. Однак на цьому історія не завершилася.

Події тієї ночі розвивалися наче за кіносценарієм. Йому – 21 рік, лише тиждень тому пішов на службу за контрактом. Повертався середмістям додому і, ступивши на міст, помітив її.

Їй – 22 роки, студентка, мешкає в гуртожитку поруч із мостом через річку. Дівчина зняла верхній одяг, видерлася на трубу і стрибнула у воду.

Реакція військового була миттєвою.



Парубок на бігу зняв з себе куртку та хутко спустився до річки крутим схилом. На це у нього пішло менше хвилини. Дівчина після падіння спливла за пів десятка метрів від мосту. Він кинувся у воду за нею.

Коли незнайомка після штучного дихання отямилася, рятівник відвів її до медиків та поліцейських. Полісменам дівчина зізналася, що причиною стрибка стали негаразди в родині та сварка з хлопцем.

Дівчина зазнала численні забиття, однак її вже виписали з лікарні. Ігоря за порятунок незнайомки планують нагородити відзнакою та відпусткою додому. Напередодні Ігор навідував урятовану в лікарні. Дізнався, що звати її Оксана, вона з Хмельниччини, навчається на останньому курсі Тернопільського вишу. А сьогодні дівчина вже сама зателефонувала до молодшого сержанта.

Увечері 10 квітня хлопець із дівчиною вирішили вперше зустрінуться після її порятунку. За неформальних обставин.

Джерело.